SPECIALE AANBIEDING
VOOR DE TOEKOMSTIGE
BEWONERS VAN
NIEUWBOUWWONINGEN

Interieurstyling - Klets en Schets sessie

DOE MEE EN BOUW ZORGELOOS JULLIE HUIS AF MET BLENDIO!

Nog even geduld en dat krijgen jullie de sleutel van jullie nieuwbouwwoning. Een moment waar jullie lang naar uit hebben gekeken. Maar na de sleuteloverdracht begint voor de meesten het werk pas; de fase van de afbouw! Misschien wel de leukste fase, maar vaak ook een behoorlijk stressvolle. Er moet namelijk nog heel veel gebeuren; muurafwerking, vloerafwerking, raambekleding, misschien wel montage van je keuken, de badkamer en nog veel meer. Het vinden en aansturen van al die verschillende partijen valt vaak niet mee. Daarom is het fijn om hierbij hulp in te schakelen!

Dus, geen zin in stress maar zorgeloos jullie droomhuis afbouwen? Dat kan! Blendio heeft namelijk een speciale actie voor de toekomstige bewoners van nieuwbouwwoningen!

Maatwerk herinrichting Amstelveen
Verbouwing Vrijstaande woning Ede
Verbouwing Vrijstaande woning Ede

DE ACTIE

HOE WERKT HET     _____________________________

Wanneer Blendio de afbouw van jullie woning mag verzorgen krijgen jullie het interieurontwerp t.w.v. 1.995,- gratis! Wij bieden dit gratis interieurontwerp aan wanneer wij de afbouwingswerkzaamheden mogen verzorgen ter waarde van 25.000 (incl. btw). Denk hierbij bijvoorbeeld aan kosten voor de stukadoor, schilder, raam- en vloerbekleding… (uitgezonderd los meubilair). Op basis van het interieurontwerp, wat jullie maken met een van onze interieurarchitecten, verzorgd Blendio de gehele realisatie. We vragen offertes aan, maken afspraken met leveranciers én we beheren de planning. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van de afbouw van jullie toekomstige woning en hoeven jullie straks alleen nog maar zelf de dozen uit te pakken!

NOG MEER VOORDEEL!   _____________________________

Draag je ons ook nog aan bij de andere toekomstige bewoners binnen je nieuwbouwwijk? Dan krijg je nog meer voordeel! Dragen jullie één toekomstige bewoners aan en mag Blendio ook voor hen het interieurontwerp en de afbouw verzorgen, dan mogen jullie kiezen uit 1.250,- (incl. btw) shoptegoed voor de aanschaf van nieuw meubilair óf je kunt kiezen voor een gratis tuinontwerp.

Mochten jullie zelfs twee of meer bewoners aandragen die van de actie gebruik gaan maken? Dan verzorgen we voor jullie niet alleen het interieurontwerp, maar is óók de projectbegeleiding kosteloos.

DE VOORWAARDEN IN HET KORT    ______________________________

  • Deze aanbieding geldt voor nieuwe bewoners van nieuwbouwprojecten.
  • De aanbieding gratis interieurontwerpvoorstel geldt bij een gunning met minimale afbouwwerkzaamheden van 25.000 incl. btw.
  • De aanbieding en akkoord op gunningen voor het verzorgen van de verbouwingen en uitvoeren van het interieurontwerp hebben een levertijd van 1-3 maanden. Dit in verband met o.a. levertijden en planning.

INTERESSE?
VUL HET FORMULIER EN WE NEMEN CONTACT
MET JE OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE INTAKE!

DOE JE ZELF AL MEE AAN ONZE ACTIE EN WIL JE GRAAG BUREN AANDRAGEN?
VUL DAN HIER DE GEGEVENS IN: