Bedrijfsinrichting

Laat jouw droomproject tot leven komen

Waarom Bedrijfsinrichting

Praktisch en ARBO verantwoord interieurontwerp

Is jouw organisatie toe aan een nieuwe frisse omgeving? Heb je vanwege een verhuizing of verbouwing behoefte aan een nieuwe inrichting? Wil je de bedrijfsidentiteit vertalen naar het interieur en de juiste look & feel creëren? Dan hebben wij de sleutel. Blendio kijkt naar praktische routing, indeling en ARBO wetgeving. Daarnaast helpen we je bedrijfsinrichting meer lef en uitstraling te geven wat bij jou organisatie past. Hoe? Bekijk snel de onderstaande cases.

Schets En Klets

Dit omvat de fase voordat we een concreet interieurconcept voor je hebben gemaakt.

Bedrijfsinrichting

Hieronder valt een totaalconcept van hoe de nieuwe bedrijfsinrichting eruit komt te zien.

Projectbegeleiding

Na het definitieve interieurconcept beheren we het offerte, inkoop en leveringsproces.

Schets en Klets

Kennismaken

Een persoonlijke kennismaking is belangrijk wanneer je een fijne samenwerking wilt aangaan. Wij komen bij jou op locatie of houden een videocall.  

Inventariseren

We komen graag om je wensen, eisen en behoeftes in kaart te brengen. Ook bespreken we onze werkwijze en waarom we graag jou willen helpen met het uitwerken van een bedrijfsinrichting. 

Offerte advies

Naar aanleiding van de kennismaking en inventarisatie maken we een offerte op maat. Hierin weet je precies wat je van ons kan verwachten zoals de werkzaamheden, de kosten zijn en de tijdsplanning.

Bedrijfsinrichting

Interieurconcept Sfeer, Ideeën en Vlekkenplan

Na de offerteacceptatie ontvangen we aangeleverde informatie, zoals bouwtekeningen of foto’s van de desbetreffende ruimte met de afmetingen, eigen gemaakte Pinterestborden (je eigen ideeën en wensen). We maken een interieurconcept van sfeer en Ideeën. Op basis daarvan maken we een vlekkenplan. Een vlekkenplan is een vooronderzoek om de juiste functie indeling en routing te bepalen. 

Voorlopig Ontwerpfase

We maken een 2D plattegrond met een indelingsplan om inzichtelijk te maken hoe de ruimte praktisch en functioneel ingericht moet worden. Daarnaast presenteren we praktisch meubilair wat bijdraagt aan het concept met een bijbehorende begroting voor het realiseren van het plan.

Definitief Ontwerpfase

Op basis van een VO wordt de 2D indelingsvoorstel uitgewerkt waarbij we suggesties verder zullen uitwerken en welke vervolgens wordt omgezet naar een 3D sfeerimpressie om zo een goed beeld te geven van de ruimte. Het volledige interieurconcept ontvang je in een mooie presentatie.

Projectbegeleiding

Offertetraject

Nadat het ontwerptraject is afgerond zou je uiteraard willen weten wat de totale bedrijfsinrichting allemaal kost. Hiervoor maken we een uitgebreide prijsopgave. Dat kan voor de benodigde producten en ook de complete verbouwing. Je weet dan precies wat het uitvoeren van het ontwerp gaat kosten.

Inkoopproces

Het voordeel om de producten via Blendio in te kopen en verbouwing door ons op te pakken is omdat wij met de meeste gerenommeerde leveranciers aantrekkelijke condities hebben. Dat scheelt jou tijd, energie, maar vooral geld! We nemen dit proces volledig voor je uit handen.

Uitvoering

Geen tijd of zin om de planning, begeleiding en aansturing bij andere partijen neer te leggen? Kost het je teveel energie om ook de onderaannemers aan te sturen? Mooi, wij vinden dat namelijk tof om te doen! Samen met de juiste vakspecialisten voeren we het interieurontwerp helemaal voor jou uit. 

Wat klanten zeggen

Bedrijfsinrichting in jouw regio