Interieuradvies - Hilversum

Laat jouw droomproject tot leven komen

Waarom Interieuradvies

Maakt Functionele en ruimtelijke indeling visueel

Kost het je heel veel tijd en energie om inspiratie op te doen en zie je door de de bomen het bos niet meer? Interieurmogelijkheden ontdekken die je zelf niet had gezien (in 2D en 3D)? Je interieur zo functioneel en ruimtelijk mogelijk indelen? Dan hebben wij de sleutel. Blendio vertaalt jouw wensen en eisen naar een compleet interieuradvies ook in regio Hilversum. Hoe? Bekijk snel de onderstaande cases.

Schets En Klets

Dit omvat de fase voordat we een concreet interieurconcept voor je hebben gemaakt.

Interieuradvies Hilversum

Hieronder valt het bepalen van een sfeer tot op product niveau, gedetailleerde plattegrondtekeningen en een lichtplan.

Projectbegeleiding

Na het definitieve interieuradvies beheren we het offerte, verbouwings- en aankoop proces.

Schets en Klets

Kennismaken

Een persoonlijke kennismaking is belangrijk wanneer je een fijne samenwerking wilt aangaan. Wij komen bij jou thuis in regio Hilversum, bellen of houden een videocall.  

Inventariseren

We komen graag om je woonwensen, eisen en behoeftes in kaart te brengen. Ook bespreken we onze werkwijze en waarom we graag jou willen helpen met het uitwerken van een interieuradvies. 

Offerte advies

Naar aanleiding van de kennismaking en inventarisatie maken we een offerte op maat. Hierin weet je precies wat je van ons kan verwachten zoals de werkzaamheden, de kosten zijn en de tijdsplanning.

Interieuradvies

Interieurconcept sfeer en Ideeën

Na de offerteacceptatie ontvangen we aangeleverde informatie, zoals bouwtekeningen of foto’s van de desbetreffende ruimte met de afmetingen, eigen gemaakte Pinterestborden (je eigen ideeën en wensen). We maken een interieurconcept van sfeer en Ideeën (een moodboard). Na goedkeuring gaan we naar de volgende fase.

Voorlopig Ontwerpfase

We maken een 2D plattegrond met een indelingsplan om inzichtelijk te maken hoe de ruimte praktisch en functioneel ingericht moet worden. We houden rekening met bijvoorbeeld ook elektrapunten. Gedurende het traject vinden wij het fijn om verschillende contactmomenten te hebben, zodat we zeker weten dat we op een lijn blijven. 

Definitief Ontwerpfase

Op basis van een VO wordt de 2D indelingsvoorstel uitgewerkt waarbij we suggesties verder zullen uitwerken en welke vervolgens wordt omgezet naar een 3D sfeerimpressie om zo een goed beeld te geven van de ruimte. Het volledige interieuradvies ontvang je in een mooie presentatie.

Projectbegeleiding

Offertetraject

Nadat het ontwerptraject is afgerond zou je uiteraard willen weten wat het allemaal kost. Hiervoor maken we een uitgebreide prijsopgave. Dat kan voor de benodigde producten en ook de complete verbouwing. Je weet dan precies wat het uitvoeren van het ontwerp gaat kosten.

Inkoopproces

Het voordeel om de producten via Blendio in te kopen en verbouwing door ons op te pakken is omdat wij met de meeste gerenommeerde leveranciers aantrekkelijke condities hebben. Dat scheelt jou tijd, energie, maar vooral geld! We nemen dit proces volledig voor je uit handen.

Uitvoering

Geen tijd of zin om zelf de planning, begeleiding en aansturing op te pakken? Kost het je teveel energie om ook de onderaannemers aan te sturen? Mooi, wij vinden dat namelijk tof om te doen! Samen met de juiste vakspecialisten voeren we het interieuradvies helemaal voor jou uit. 

ervaringen

Interieuradvies in jouw regio