Interieurstyling

Laat jouw droomproject tot leven komen

Waarom Interieurstyling

Interieurstylingadvies voor het creëren van sfeer

Heb je al een tijd hetzelfde interieur en ben je toe aan iets nieuws, maar kom je daar zelf niet uit? Je wilt wat in je eigen huis veranderen omdat de muren op je afkomen maar je weet niet wat te veranderen? Ben je verhuisd of heb je een nieuw huis gekocht en wil je graag interieurstyling advies? Dan hebben wij de sleutel. Blendio helpt je sfeer te creëren wat bij jou past. Hoe? Bekijk snel de onderstaande cases.

Schets En Klets

Dit omvat de fase voordat we een concreet advies voor je hebben gemaakt.

Interieurstylingadvies

Hieronder valt een kleuradvies, productadvies en wat voor stijl en sfeer we adviseren.

Projectbegeleiding

Na het advies moet alles aangekocht, aangebracht en op z'n plek gezet worden.

Schets en Klets

Kennismaken

Een persoonlijke kennismaking is belangrijk wanneer je een fijne samenwerking wilt aangaan. Wij komen bij jou thuis, bellen of houden een videocall.  

Inventariseren

We komen graag om je woonwensen, eisen en behoeftes in kaart te brengen. Ook bespreken we onze werkwijze en waarom we graag jou willen helpen met interieurstyling. 

Offerte advies

Naar aanleiding van de kennismaking en inventarisatie maken we een offerte op maat. Hierin weet je precies wat je van ons kan verwachten zoals de werkzaamheden, de kosten zijn en de tijdsplanning.

Interieurstylingadvies

Kleuradvies

Na de offerteacceptatie ontvangen we aangeleverde informatie, zoals foto’s van de desbetreffende ruimte met eventueel de afmetingen, eigen gemaakte Pinterestborden (je eigen ideeën en wensen). We maken een kleuradvies met sfeer en Ideeën (een moodboard). We hebben altijd overlegmomenten om suggesties uit te wisselen.

Productadvies

Hier adviseren we welk product bij welk accessoires het beste past bij de sfeer. Denk aan producten zoals een nieuwe vloer, meubiliar, raamdecoratie, gordijnen of behang & type verf.  

Interieurstylingadvies

Bij een interieurstyling advies werken we al je wensen uit. Vragen over de indeling, kleur, verlichting, styling e.d. werken we voor je uit, zodat je daar altijd op kan terugvallen en zelf helemaal goed voorbereid aan de slag kan.

Projectbegeleiding

Offertetraject

Nadat we een interieurstyling advies hebben afgerond zou je uiteraard willen weten wat het allemaal kost om het uit te voeren. Hiervoor maken we een uitgebreide prijsopgave. Dat kan voor de benodigde producten en ook het schilderen van een wand. Je weet dan precies waar je aan toe bent.

Inkoopproces

Het voordeel om de producten via Blendio in te kopen en schilderwerk door ons op te pakken is omdat wij met de meeste gerenommeerde leveranciers aantrekkelijke condities hebben. Dat scheelt jou tijd, energie, maar vooral geld! We nemen dit proces volledig voor je uit handen.

Uitvoering

Geen tijd of zin om zelf de styling, planning en aansturing op te pakken? Kost het je teveel energie om ook bijvoorbeeld de schilder aan te sturen? Mooi, wij vinden dat namelijk tof om te doen! De interieurstyliste en de juiste vakspecialisten voeren de interieurstyling helemaal voor jou uit. 

Wat klanten zeggen

Interieurstyling in jouw regio