Jouw droom
brengen
we tot leven
met onze

architecten aannemers interieurarchitecten interieurstylisten 3D renderspecialisten Interieurfotografen 

Zoveel goede en bekwame vakspecialisten met uiteenlopende mogelijkheden om jouw te helpen met je droomproject. Kijk je ook zo op tegen een verbouwing of renovatie? Zie je door de bomen het bos niet meer? Vaak sluiten deze niet helemaal aan jouw behoefte, waardoor je zoektocht naar de ideale partner een speld in een hooiberg wordt? 

Wij hebben de oplossing!

Over Blendio

Blendio is een All-in one interieurprojectconsultant voor het realiseren van droominterieurs. Met vaste partners ontwerpen wij interieurs tot verbouwingen en projectbegeleiding ervan. 

Blendio luistert naar jouw specifieke wensen, communiceert via één overzichtelijke tool en maakt duidelijke afspraken. Zo voorkom je onnodige kosten en bespaar je enorm veel tijd.

Het gehele traject sta jij centraal en begeleiden we jouw met onze vakkennis van begin tot eind. Doe direct de aanvraag. Het is gratis en geheel vrijblijvend.

"

Eigenaar Blendio

Michael Vlijter

Het voordeel om Blendio jouw partner te laten worden om jouw droomplan te realiseren is omdat we ons focussen hoe we je optimaal kunnen consulten op een no-nonsense manier. We werken binnen jouw budget. Daarnaast hebben we alles in huis om aan al je wensen te voldoen van schets tot oplevering. Van 2D interieurontwerp tot 360 var visualisatie. Van kavel tot droomrealisatie.

Bouwen is teamwork, dus Blendio werkt met een multidisciplinair team. Binnen ons team beschikken we over (Interieur)architecten, bouwkundige tekenaars, interieurbouwers en aannemers. Het voordeel: Informatie en vakkennis gebundeld om het totaalbeeld van jouw droomwens te realiseren. 

Jouw droomproject starten?