Veelgestelde vragen

Meest voorkomende vragen en antwoorden

ALGEMEEN

Ons voorkeur gaat uit naar een kennismaking en intakegesprek via telefoon of via videogesprek om de gezondheid van iedereen te kunnen waarborgen. We kunnen uiteraard ook op locatie komen. We zullen dan de 1,5 meter maatregel in acht nemen.

Wij opereren landelijk. In elke regio beschikken we over de juiste vakspecialisten. 

Een offerteaanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.

Ja, een van onze interieurspecialisten neemt vrijblijvend contact met je op om je wensen door te nemen en natuurlijk om te kijken of jij persoonlijk een goed gevoel bij ons krijgt.

Een ontwerp betaalt je pas volledig wanneer je tevreden bent. (Voor de meeste projecten vragen we een aanbetaling)

Blendio behandelt je persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorg. De verwerking ervan vindt plaats binnen de omgeving en diensten van Blendio en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Alle gegevens zijn versleuteld en beveiligd volgens de geldende Privacy Policy.

Meer weten over onze Privacy Policy? Klik hier.

Onze ontwerpers beschikken over de nodige certificaten en strenge kwalificaties om het werk uit te voeren. 

Ook voor verbouwingen, renovaties en bouwkundig tekenwerk beschikken onze partners over de nodige certificaten en garantieregelingen om te mogen bouwen.

Deze certificaten zijn allemaal op te vragen. 

Voor verbouwingen en renovaties na de dag waarop het werk als opgeleverd geldt, gaat een onderhoudstermijn van 30 dagen in.

Voor het leveren van meubilair geldt een gemiddelde garantie van 5 jaar.

 

Blendio kent als onderdeel van haar kwaliteitsborgingsysteem een vastgelegde procedure voor klachtenafhandeling. Op het moment dat je een klacht hebt, wordt dit gemeld aan de vaste contactpersoon bij Blendio via support@blendio.nl. We geven binnen 24 uur na melding gehoor aan klachten, waarbij binnen 48 uur inhoud gegeven wordt aan klachten (een en ander is afhankelijk van soort vraag/klacht). In ieder geval wordt er altijd gezocht naar de meest passende oplossing.

TARIEVEN

Een interieurstylingadvies van een van onze interieurstylisten kost gemiddeld tussen de €299,- en €1.299,- . Bekijk hier de tarieven en wat de werkzaamheden zijn. Liever een offerte op maakt? Dat kan hier.

Een interieurontwerp van een van onze interieurarchitecten kost gemiddeld tussen de €599,- en €1.899,- . Bekijk hier de tarieven en wat de werkzaamheden zijn. Liever een offerte op maakt? Dat kan hier.

Een stylingadvies van een van onze interieurstylisten kost gemiddeld tussen de €299,- en €1.299,- . Liever een offerte op maakt? Dat kan hier.

Een ontwerp van een van onze interieurarchitecten kost gemiddeld tussen de €599,- en €1.899,- . Liever een offerte op maakt? Dat kan hier.

Een volledig huis ontwerpen door een van onze architecten kost gemiddeld tussen de €6.899,- en €12.899,- . Liever een offerte op maakt? Dat kan hier.

Een ontwerp laten maken door een van onze architecten kost gemiddeld tussen de €6.899,- en €12.899,- . Liever een offerte op maakt? Dat kan hier.

Dat is erg afhankelijk van je wensen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan, dan helpen we je graag verder. Een offerte aanvragen doe je hier.

Dat is erg afhankelijk van je wensen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan, dan helpen we je graag verder. Een offerte aanvragen doe je hier.

Enkele handige & waardevolle weetjes

01.

Op je aanvraag reageren wij altijd nog op dezelfde dag.

Blendio vind het belangrijk jouw belangen voorop te stellen. Onze service management staat hoog in het vaandel. Vragen en onzekerheden beantwoorden we dezelfde dag.

02.

Je hebt altijd een vaste projectmanager waar je terecht kunt.

Het voordeel hiervan is dat je als klant altijd een vast en persoonlijk aanspreekpunt heeft. Met een vast aanspreekpunt kan je makkelijker schakelen, zijn de lijnen korter en scheelt het je tijd en geld.

03.

Blendio staat voor een mix van kwaliteitsvolle consult in een multidisciplinair team.

Binnen ons team beschikken we over (Interieur)architecten, bouwkundige tekenaars, interieurbouwers en aannemers. Het voordeel: Informatie en vakkennis gebundeld om het totaalbeeld van jouw droomwens te realiseren.

04.

Hou het project bij en overzichtelijk met onze PlanningsApp

Manieren om meer grip te hebben op je droomproject? Wil je 24/7 inzicht in de planning en voortgang? Wil je zodra er iets af is of tegenzit meteen op de hoogte zijn? We zorgen voor een overzichtelijke communicatie met behulp onze PlanningsApp.

05.

Geniet van leuke kortingen en gifts voor wanneer je een volledige projectafname bij ons doet

Wanneer we het gehele traject voor je mogen verzorgen, willen we als dank natuurlijk wat terugdoen!

De beste match voor jouw droomproject. Betrouwbaar en snel.

Blendio luistert naar jouw specifieke wensen, communiceert via één overzichtelijke tool en maakt duidelijke afspraken. Zo voorkom je onnodige kosten en bespaar je enorm veel tijd. Het gehele traject sta jij centraal en begeleiden we jouw met onze vakkennis van begin tot eind. Doe direct de aanvraag. Het is gratis en geheel vrijblijvend.

Jouw droomproject starten?